Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Забудова у Винниках

Винники SOS

П'ятниця, 20 березня 2015, 14:06

На Винній горі кран не падав – забудовник

Забудова у Винниках

18 березня на забудові «Затишний дім» у Винниках працівники проводили монтаж крану.  

«Будівельники проводили плановий монтаж головки баштового крану і у в зв’язку з браком місця поклали його на металеву огорожу будівельного майданчика», - повідомляє Варіантам прес-служба ЖК «Затишний дім».

Спільнота «Винники SOS» 18 березня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила про падіння крана на новобудові житлового комплексу «Затишний дім», що на вул. Винна Гора.

Також ЖК «Затишний дім» спростував повідомлення спілоти щодо будівництва компанією житлових будинків замість дитячого садочку без дозвільних документів.

«Як ми вже повідомляли, на території нашого житлового комплексу буде розміщено дитячий дошкільний заклад на 70 місць, поряд із секціями забудови будуть дитячі та спортивний майданчики, магазини, перукарні, стоянка для автомобілів, стоматологічний кабінет», - зазначає прес-служба «Затишного дому».

 Переглянути, як відбувався монтаж баштового крану на будівництві 18 березня, можна за посиланням  http://youtu.be/2WekWXhkfj8.

Нагадаємо, будівництво багатоквартирної житлової будівлі у Винниках розпочато у 2014 році, роботи ще тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.