Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нежитлове приміщення

elayatserkov.ko.slando.ua

Вівторок, 31 березня 2015, 09:29

У Львові здаються в оренду 3 нежитлових приміщення

Нежитлове приміщення

Міськрада оголосила конкурс на оренду приміщень на вул. П.Саксаганського, 5, Насипна, 5 та просп. Червоної Калини, 42.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради оголосило  некомерційний конкурс на оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності міста.

До 18 квітня у Центрі надання адміністративних послуг Львова та його територіальних відділеннях приймають заяви на участь у конкурсі.

Реєстрація претендентів конкурсу відбудеться в управлінні комунальної власності 28 квітня з 11.00 год. до 13.00 год.

Конкурс відбудеться 28 квітня о 14.00 год.

Обов’язкова умова конкурсу: переможець проводить оплату послуг з незалежної оцінки об’єкта оренди, а також оплату за нотаріальне посвідчення договору оренди.

На вул. П.Саксаганського, 5 знаходиться підвальне приміщення, площею 7,6 кв.м, яке здається в оренду для мешканців будинку, творчих працівників, громадських організацій – за 219,17 грн. в місяць; для господарських потреб мешканців – 1315,00 грн. в місяць.

1 поверх будинку на вул. Насипній, 5 для мешканців будинку, творчих працівників, громадських організацій вартуватиме 103,50 грн. в місяць; для господарських потреб мешканців – 621,00 грн.

На просп. Червоної Калини, 42 приміщення на 1 поверсі для мешканців будинку, творчих працівників, громадських організацій початкова ціна оренди становитиме 48,15 грн. вмісяць; для господарських потреб мешканців – 288,9 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.