Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівська облрада

Середа, 1 квітня 2015, 11:15

На трансляцію сесій Львівської облради виділено майже 100 тис грн.

львівська облрада

Львівська обласна рада сформувала свої витрати на 2015 рік.

Про це повідомляють «Наші гроші.Львів».

Цього року на соціологічні дослідження в облраді планують витратити 99 тис. грн, на трансляцію сесії передбачено виділити 99,9 тис. грн, на вітальні листівки, календарі та аналогічну продукцію – 99 тис. грн, на паливо рідинне та газ – 99,9 тис. грн, на оренду автомобіля – 90 тис. грн, на технічне обслуговування та ремонт автомобілів – 80 тис. грн.

Також на публікації в місцевій пресі передбачено 35 тис. грн, на послуги щодо виробництва інших телевізійних передач – 50 тис. грн, інформаційно-консультаційні послуги – 23,2 тис. грн.

Значну суму облрада витратить на членські внески – 915 тис. грн. Найбільше коштуватиме членство в Асоціації «ОАМР «Ради Львівщини» – 474,1 тис. грн. Ще 390 тис. грн коштуватимуть членські внески Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна», 50,89 тис. грн – Асоціації «Українська асоціація районних та обласних рад».

Нагадаємо, у 2012 році Львівська обласна рада замовляла соціологічне опитування на тему «Громадська думка населення Львівської області із соціально-економічних та соціально-політичних питань станом на вересень 2012 року» за 45 тис. грн у ЛМГО Український фонд «Громадська думка».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.