Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

єдиний номер 112

glavred.info

Середа, 1 квітня 2015, 16:47

На Львівщині створять робочу групу з питань впровадження єдиного номера «112»

єдиний номер 112

Для злагодженої роботи екстрених служб на Львівщині працюватиме робоча група з координації та впровадження єдиного номера «112».

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 124/0/5-15 «Про створення робочої групи з координації та організаційно-методичного супроводу створення та впровадження служби «112» від 30 березня 2015 року.

«Створити робочу групу з координації та організаційно-методичного супроводу виконання заходів щодо створення та впровадження в Львівській області служби «112», напрацювання концепції та механізму роботи служби, модернізації та впровадження програмно-апаратних комплексів наявних диспетчерських служб, їх інтеграції з обладнанням служби «112», - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, на Львівщині вперше в Україні з'явилася служба екстреної допомоги комунальних служб та органів влади за номером «112».

Наразі єдиний номер функціонує паралельно з номерами телефонів 101, 102, 103 і 104.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.