Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паспорт

provce.ck.ua

П'ятниця, 3 квітня 2015, 09:59

У Львові запрацювали місця виготовлення закордонного паспорту для дітей

паспорт

У міграційному відділі на вул. Руданського, 3  позачергово обслуговують дітей.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДМС України у Львівській області.

Сьогодні у Львові працюють автоматизовані робочі місця для виготовлення паспортів громадян України для виїзду за кордон.

Виготовлення ж паспорта для виїзду за кордон передбачає наявність спеціального обладнання. Такими автоматизованими робочими місцями сьогодні обладнаний відділ на  вул. Руданського, 3.

Наразі документи на виготовлення закордонних паспортів можна здати у кабінеті № 10. Для повноцінного прийому громадян відкрито також кабінет №4. Він працював у режимі обмеженого прийому – обслуговував тих,  хто потребував виправлення даних у паспортах, щоб не змушувати їх повторно стояти у загальних чергах, та приймав поранених бійців АТО та інвалідів.

Також автоматизоване робоче місце встановлено у кабінеті №16, де приймали документи на виготовлення дитячих проїзних документів. Тепер тут прийматимуть документи на виготовлення закордонних паспортів для дітей.

Нагадаємо, з 1 квітня дані про дітей не вводяться до закордонних паспортів батьків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.