Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

dzyga.com

Понеділок, 25 червня 2012, 09:58

Сьогодні на фестивалі «FаnARTia» – етно-день

Сьогоні, 25 червня у Львові відбудеться черговий концерт у рамках фестивалю ФанАРТія. У львівській фан-зоні виступатимуть «Гич Оркестр», «AtmAsfera», «Йорий Клоц», «Гуцул Каліпсо».


«Йорий Клоц» представить нову програму «Непросте дійство». «Гич Оркестр» презентуватиме чимало нових пісень, створених вже після «Прокидання на «Флюгерах Львова», зокрема пісню «З пшияздем!», яку можна сприймати як неофіційний гімн «Євро 2012» у Львові.

«Гуцул Каліпсо» буде грати оновлену програму з презентацією нової пісні «Най Бог Бороне!», яку теж можна тлумачити в контексті Єврочемпіонату. «AtmAsfera» гратиме як добре знані твори, так і композиції з останнього альбому «Internal».

Завтра, 26 червня на джазово-блюзовому дні фестивалю гратимуть польські зірки джазу «Jarek Smietana Band» та львівський «ShockolaD» у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», «Open Blues Band» та «Dzyga Jazz Quintet».

Нагадамо, у Львові триває фестиваль «ФанАРТія», який проходить у Львові в офіційній фан-зоні чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Минулого тижня розпочався цей проект з виступу українських зірок альтернативної музики. Чергові концерти відбудуться також 26, 29-30 червня. Головна подія фестивалю – приїзд зірок електронної сцени: GOLDIE, KRYPTIC MINDS, ATOMIC HOOLIGAN.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.