Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

азартні ігри

tsn.ua

Четвер, 9 квітня 2015, 15:02

На Львівщині викрили 3 підпільних гральних заклади

азартні ігри

На Стрийщині служба боротьби з економічною злочинністю викрила діяльність трьох підпільних гральних закладів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Підпільні гральні заклади знаходились у місцевому кінотеатрі та у нежитловому приміщенні неподалік залізничного вокзалу. Свою діяльність вони ретельно приховували від оточуючих, вхідні двері постійно закривались на замки. При цьому було повністю обмежено вхід для випадкових гравців.

Під час проведення обшуків працівники міліції виявили та вилучили у гральних закладах більше двох десятків ігрових апаратів та системних блоків комп’ютерів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор.

Умовою участі в азартній грі було внесення гравцем ставки, що давало змогу отримати йому виграш. Крім того правоохоронці виявили три тисячі гривень, що були виручені від організації азартних ігор, а також документацію.

Наразі на власників цих закладів очікує покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.