Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ліки

vbusk.com

Четвер, 9 квітня 2015, 14:56

Золочівські депутати просять створити відділи продажу товарів за собівартістю

Ліки

Депутати Золочівської районної ради звернулися до підприємців з проханням створити у магазинах і аптеках відділи відпуску продукції та ліків за собівартістю.

Про це йдеться у зверненні, опублікованому на сайті Золочівської районної ради.

«На Львівщині, як і в інших регіонах України, майже щоденно зростають ціни на продукти харчування, житло та транспорт. Основними причинами зростання цін є падіння курсу гривні. На Золочівщині скаржаться на високі ціни та звинувачують у безвідповідальності владу, але районна влада не може та не хоче залишатися осторонь», - йдеться у зверненні.

Як словами депутатів, Золочівська районна рада та Золочівська райдержадміністрація занепокоєні значним зростанням цін на продукти харчування першої необхідності та медикаменти, що призвело до значного зубожіння незахищених верств населення. Через подорожчання пенсіонери, інваліди, сім’ї учасників АТО, багатодітні сім’ї змушенні обмежувати себе у забезпеченні найнеобхіднішим, а найгірше, коли не вистачає коштів на придбання ліків.

«З метою соціального захисту найбільш незахищених верств звертаємось з проханням до суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють у сфері торгівлі продуктовими товарами та медикаментами створити у магазинах, аптеках відділи (секції) відпуску продукції першої необхідності та ліків по собівартості товару від виробника або за соціальними цінами», - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.