Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

ipukr.com

Четвер, 16 квітня 2015, 09:21

Львівський аеропорт - нова база для авіакомпанії Atlasjet

аеропорт Львів

Базовим аеропортом компанії-перевізника Atlasjet Україна стане аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького.

Про це повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Уже до початку літа українська філія турецької компанії Atlasjet почне виконувати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Окрім регулярних, в планах перевізника чартерні програми до популярних курортів Туреччини, Чорногорії та Єгипту.

Керівництво компанії вже підтвердило своє бажання та можливість здійснювати регулярні рейси приблизно за 30 напрямами, серед яких країни Європи, СНД та Закавказзя, в тому числі і у затребувані українцями Італію, Іспанію, Грузію тощо. Окрім міжнародних, перевізник виконуватиме і внутрішні рейси між Львовом, Києвом, Одесою і Харковом.

Atlasjet Україна почне польоти на 4 літаках Аеробус 320, поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів.

"Новий гравець на ринку з базою у Львові сприятиме не тільки збільшенню пасажиропотоку в місцевому аеропорту, а й дасть можливість розвитку західного регіону як туристичного осередку. Більше того, це додаткові інвестиції і нові робочі місця, що безперечно сприятиме розвитку цивільної авіації та економіки країни загалом. А для українців початок польотів Atlasjet Україна означатиме більш широкий вибір варіантів авіасполучення між містами-мільйонниками країни та при плануванні закордонних авіа подорожей", - повідомив Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.  

Після отримання відповідних слотів на маршрути перевізнику знадобиться до 30 днів, щоб почати польоти. Тому очікується, що вже в травні компанія відкриє бронювання квитків на перші авіарейси.

Нагадаємо, в березні авіакомпанія Wizz Air Holdings оголосила про закриття з 20 квітня своєї дочірньої компанії "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів. Напередодні стало відомо, що компанія залишається на українському ринку.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.