Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сільське господарство

loda.gov.ua

П'ятниця, 17 квітня 2015, 13:25

Львівські сільськогосподарські підприємства у 2014 році надали послуг на 5,7 млрд. грн.

сільське господарство

У 2014 році сільськогосподарські підприємства Львівської області реалізували продукції та надали послуг на суму 5,7 млрд. грн. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Результати проведеного аналізу ефективності роботи великих та середніх сільськогосподарських підприємств Львівської області за минулий рік показали, що 68% із них завершили його з прибутками, а 32% - зі збитками.

У першому кварталіроку 2015 , порівняно до початку року, зросли закупівельні ціни у середньому на м’ясо ВРХ – 38%, свиней – 12%, молоко від сільськогосподарських підприємств на 17%, від господарств населення на 12%.

У січні-березні 2015 р. переробними підприємствами закуплено від усіх категорій сільськогосподарських товаровиробників 9,2 тис.т живої ваги худоби та птиці, що у 2,1 раза більше за відповідний період 2014р. та 9,1 тис.т молока та молочних продуктів (на 31,4% менше).

У 2015 році через різке підвищення цін на матеріально-технічні ресурси (у 2-2,5 рази) зростатиме вартість витрат на виробництво сільськогосподарської продукції.

Сьогодні ще важко спрогнозувати закупівельні ціни на продукцію рослинництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.