Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

olimpik-ltd.com

Понеділок, 20 квітня 2015, 09:39

Майже половина будівництва на Львівщині – житло

У січні-березні 40,2% обсягу будівельної продукції у Львівській області припало на житлові будівлі, нежитлові – 28,5%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Підприємства Львівщини за січень-березень 2015 року виконали будівельних робіт на 447,4 млн.грн. Індекс будівельної продукції у січні-березні поточного року порівняно з відповідним періодом 2014 року. становив 97,3%.

За видами об’єктів 40,2% обсягу будівельної продукції припало на житлові будівлі, на будівництві інженерних споруд виконано майже третину від загального обсягу робіт, нежитлових будівель – 28,5%.

Спад обсягів будівельних робіт допущений на будівництві інженерних споруд (на 24,9%) та нежитлових будівель (на 20,8%). Водночас, порівняно з січнем-березнем 2014 роком зросли в 1,5 раза обсяги робіт на будівництві житла.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 86,4% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 4,0%, з поточного ремонту – 9,6%.

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.