Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Будматеріали

vkurse.ua

Понеділок, 20 квітня 2015, 10:13

Львівські комунальники заборгували більше 100 тис грн. за будматеріали

Будматеріали

ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району» повинне сплатити майже 96,7 тис. грн боргу, а також ще 93,5 тис. грн пені, 3% річних та інфляційних втрат.

Про це повідомляє «Наші гроші. Львів».

У 2013 році комунальне підприємство замовило в ТОВ «СуммуС Ін» бетону, цементу, піску, керамзиту, бітуму та інших товарів. Орієнтовна вартість поставок, згідно з договором, становила 300 тис. грн. «СуммуС Ін» поставило товарів на 927,6 тис. грн, однак комунальники не розрахувались повністю.

Компанія за прострочення виплати нарахувала пеню, 3% річних, інфляційні втрати та курсову різницю. Суд погодився стягнути з боржників пеню, 3% річних та інфляційні втрати загалом на 93,5 тис. грн.

Водночас суд відмовив у стягненні курсової різниці в розмірі 101 тис. грн, оскільки єдиними документами, які підтверджують вартість поставленого товару є видаткові накладні, в яких визначено ціну товару лише в гривнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.