Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Понеділок, 25 червня 2012, 16:16

На Львівщині на першочергові природоохоронні заходи витратять 28 млн. грн.

Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області сформувало Перелік першочергових природоохоронних заходів, на загальну суму 28 млн. грн., -  повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Мирослав Хом’як.

Фінансування заходів здійснюватиметься з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2012 році.

За словами Мирослава Хом’яка, даний перелік заходів сформований на загальну суму 28 млн. грн. для фінансування 106 заходів.

Суму коштів визначено із врахуванням планових надходжень на 2012 рік – 18,0 млн. грн., понадпланових надходжень до обласного бюджету у 2011 році – 8,0 млн. грн. та повернутих в бюджет коштів, невикористаних у 2011 році – 2,0 млн. грн.

Зазначимо, що загалом для фінансування природоохоронних заходів з обласного природоохоронного фонду до Держуправління надійшло близько 190 пропозицій на суму 166,0 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.