Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Леонід Кравчук

telegraf.dn.ua

Середа, 22 квітня 2015, 16:36

Єдиний захист від Росії – це вступ в НАТО, – Леонід Кравчук

Леонід Кравчук

Сьогодні у Львові Леонід Кравчук розповів про політичну ситуацію в Україні та зазначив, що єдиний захист від Росії – це вступ у НАТО.

Сьогодні, 22 квітня, перший Президент України Леонід Кравчук виступив в актовому залі Львівської політехніки на теми нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні, державного будівництва та міжнародних відносин.

Леонід Кравчук відповів на запитання аудиторії та поспілкувався з викладачами та студентами Львівської політехніки.

"Наш єдиний шлях  це об'єднатись і вистояти, а вже потім шукати людей, які справді будуть вести Україну в Європу. Зараз вирішується життя України та її доля. Війну ми закінчимо обов`язково, тому що правда на нашому боці. Народ, прийшовши на Майдан, скинув диктаторський режим без допомоги влади. Народ пішов на захист своєї землі", – розповів Леонід Кравчук.

Він переконаний, що Петро Порошенко повинен постійно запрошувати Путіна на переговори, вимагати постійного круглого столу і мирного вирішення конфліктів.

Нагадаємо, що в понеділок, 20 квітня на Яворівському полігоні розпочалися українсько - американські навчання.

З цього приводу один з львівських журналістів звернувся до Кравчука з запитанням, що спільні навчання військових – це дуже мізерна допомога Україні від США і чи не потрібно Україні волати про більше. Леонід Кравчук з ним погодився.

"США мають надати Україні зброю, і не лише США, а ще й Англія та Німеччина. Ці країни зобов`язані виділити нам зброю, і це не прохання, а вимога", – зазначив Леонід Кравчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.