Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

На Львівщині запустять програму для розвитку малого та середнього бізнесу

loda.gov.ua

Понеділок, 27 квітня 2015, 16:35

На Львівщині вперше запустять програму "ЛЕВ"

На Львівщині запустять програму для розвитку малого та середнього бізнесу

Львівщина стала першою областю України, де до 2019 року реалізують програму економічного врядування для розвитку малого та середнього бізнесу "Лідерство в економічному врядуванні (ЛЕВ)".

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Сьогодні, 27 квітня, протокол про реалізацію програми підписали голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської облради Петро Колодій та президент міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» Віктор Лях.

Програма «Лідерство в економічному врядуванні» впроваджується Фондом Східна Європа, за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Партнерами також є Інститут економічних досліджень та політичних консультацій, Центр соціально-економічних досліджень – CASE-Україна та Київський економічний інститут.

«Реалізація цього проекту – це сигнал, що наша область є відкритою для бізнесу. Це також хороша нагода довести, що бізнесове середовище тут є найкращим в Україні. Реалізувавши цей проект, ми, з одного боку, продемонструємо інвесторам, що тут безпечно і комфортно, а з іншого боку, дамо можливість нашим підприємцям отримати нові знання, досвід і ознайомитись з потенційними можливостями на закордонних ринках», - зазначив під час підписання Олег Синютка.

За словами президента Фонду Східна Європа Віктора Ляха, програма працюватиме на національному та регіональному рівнях.

Серед основних завдань – визначення правових, нормативних та адміністративних заходів, які покращують середовище для розвитку малого та середнього бізнесу, підтримка у підготовці та впровадженні ефективного законодавства, а також координація зацікавлених сторін для просування економічно обґрунтованих та фіскально-відповідальних реформ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.