Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття

goloskarpat.info

Середа, 29 квітня 2015, 11:16

На Львівщині за сміття на узбіччі відповідатимуть посадовці

сміття

За недбале ставлення до місячника благоустрою до відповідальності притягнуть голів сіл і міст Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"За результатами обстеження виявлено факти невиконання та неналежного виконання службовими особами своїх обов’язків щодо охорони, збереження та відтворення навколишнього природного середовища. Це може призвести до непоправної шкоди довкіллю та громадським, державним та юридичним інтересам", - розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький.

Департамент екології звернувся до Головного управління МВС України у Львівській області з проханням відреагувати відповідно до чинного законодавства до посадових осіб у Сокальському, Жидачівському, Радехівському, Жовківському, Мостиському, Городоцькому, Дрогобицькому, Пустомитівському, Самбірському та Сколівському районах.

Питання контролюють Державна екологічна інспекція у Львівській області та департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

У випадку невиконання своїх службових обов’язків з організації благоустрою, до посадових осіб вищезгаданих органів місцевого самоврядування застосують відповідні заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.