Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вилучений товар

dpsu.gov.ua

Середа, 29 квітня 2015, 11:56

У львівській друкарні виготовили товар, який хотіли незаконно перевезти у Донецьк

Вилучений товар

Прикордонники затримали вантаж, виготовлений у Львові, що перевозився на окуповану територію.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Вчора, 28 квітня, прикордонники одного із підрозділів, що несуть службу в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень на Донеччині, затримали вантажний автомобіль Рено, що намагався проїхати на підконтрольну бойовиками територію поза контрольними пунктами в’їзду/виїзду.

Вантажівка перевозила ободковий папір для виготовлення цигарок. Під час детального уточнення обставин було встановлено, що товар призначався для ДП «Тютюнова компанія «Хамадей», яка продовжує діяти на окупованій території в Донецьку.

Діяльність даної компанії була зупинена наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України ще у січні цього року, однак компанія продовжує працювати та випускати тютюнові вироби, які незаконним шляхом намагається реалізовувати і поза межами окупованої території.

Як виявилося, ободковий папір для фабрики, що контролюється терористами, був виготовлений у Львові, ТОВ «Львівський друкар». Про це свідчать документи, що були у водія.

Торгові марки цигарок «Хортиця» та «Біле сонце», для яких Львівська друкарня виготовила папір, компанія «Хамадей» зареєструвала в Росії.

На разі автомобіль затримано. Подальшою долею вантажу опікуватимуться співробітники фіскальної служби.     

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.