Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

3G KyivstarTestLab у Львові

Четвер, 30 квітня 2015, 14:54

«Київстар» тестує 3G у Львові

3G KyivstarTestLab у Львові

Львівська тестова лабораторія оператора «Київстар» продемонструвала можливості мережі 3G, яка скоро запрацює в Україні.

Сьогодні, 30 квітня, у львівському офісі українського оператора телекомунікацій «Київстар» відбулося тестування зв’язку стандарту 3G.

«В середньому за день в мережі нашої тестової львівської лабораторії 3G KyivstarTestLab реєструється понад 200 абонентів, які здійснюють голосові виклики і використовуть опцію передачі даних за допомогою 3G. У різний період часу та з різними видами марки телефонів у львівському офісі нам вдалося досягнути швидкості завантаження через нашу мобільну мережу понад 30 Мбіт/сек і 4 Мбіт/сек на передачу інформації», – зазначив головний інженер «Київстар» у Львові Олександр Маронець.

Функціонування мережі 3G передбачає стрімкий мобільний інтернет, сучасні додатки, відео-дзвінки та безліч інших послуг.

«За допомогою таких тестових офісних лабораторій 3G KyivstarTestLab, які є у нас в Києві та Львові, ми зможемо якнайкраще налаштувати нашу мережу в умовах наближених до реалій. Та згодом реплікувати всі наші позитивні практики на загальнонаціональні мережі, щоб, відкриваючи доступ до 3G-мережі, наші налаштування та технології працювали чітко та злагоджено», – розповів директор розвитку та супроводу регіональної інфраструктури Святослав Гнатів.

Нагадаємо, що компанія «Київстар» була визнана переможцем у третьому лоті у конкурсі на отримання ліцензій на зв'язок у стандарті UMTS (3G).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.