Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДФС у Львівській області

Вівторок, 5 травня 2015, 13:32

Оперативники Львівщини вилучили алкоголю та тютюну на 7 млн. гривень

ДФС у Львівській області

З початку 2015 року у Львівській області з незаконного обігу оперативники вилучили алкоголю та тютюну на 7 млн. гривень. 

Про це повідомляє прес-служба Головне управління ДФС у Львівській області.

З початку 2015 року працівники оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області попередили незаконне відшкодування податку на додану вартість на понад 1 млн. грн., до бюджету додатково надійшло 3,3 млн. грн. від збитків, завданих державі, у тому числі близько 2 млн. — внаслідок податкового компромісу.

У рамках кримінальних проваджень правоохоронці наклали арешт на майно в сумі 8 млн. грн., а за результатами перевірок підприємств, які здійснювали операції з «фіктивними» фірмами, до бюджету сплачено близько 2 млн. гривень.

За 4 місяці 2015 року оперативники вилучили із незаконного обігу фальсифіковані лікеро-горілчані та тютюнові вироби на близько 7 млн. гривень.

«Варто зазначити, що економічний ефект для бюджету від роботи одного податкового міліціонера у десятки разів більший, ніж затрати на його утримання», – зазначив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Львівській області Віктор Лилик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.