Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автобус

Вівторок, 12 травня 2015, 10:30

Львів'яни обиратимуть дизайн тролейбусів

автобус

У Львові стартує конкурс на зовнішнє оформлення громадського транспорту.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Кожен охочий може зобразити та обгрунтувати своє бачення того, як має виглядати львівський громадський транспорт – зовнішнє кольорове оформлення трамваїв, тролейбусів та автобусів.

За інформацією міськради, єдиний стандарт кольорової схеми оформлення кузова пасажирського транспорту має стати однією з впізнаваних рис міста.

Кінцевий термін подання конкурсних проектів – 20 червня 2015 року.

Умови конкурсу напрацьовані робочою групою за участю як представників міської ради, так і громадських організацій та компаній-перевізників. Пропонується поступовий перехід на єдиний стандарт, що торкнеться в першу чергу закупівлі нових транспортних одиниць, оформлення одиниць транспорту, що повертаються з капітального ремонту та таких, що переоформлюються під час демонтажу реклами.

До участі у конкурсі запрошують авторські колективи дизайнерів, що до 20 червня мають подати через єдине вікно Львівської міської ради до управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури повний пакет документів, оформлений відповідно до формальних вимог.

Фінансових винагород конкурс не передбачає. Оформлення та доставка матеріалів для участі у конкурсі здійснюється власним коштом авторських колективів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.