Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

pohlyad.com

Вівторок, 12 травня 2015, 14:40

У Львові створять нічні маршрути

маршрутки

З літа у Львові можуть запрацювати 7 нічних маршрутів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наразі можливість реалізації проекту з запровадження нічних маршрутів ще вивчається.

«Нововведення, яке ми також плануємо ввести, якщо воно витримає експертне обговорення, - це нічні маршрути. Є така потреба у Львові, але треба порахувати економіку. Якщо в автобусі буде 3-4 пасажири, то не може бути існуюча ціна. Ми з експертами це питання зараз опрацьовуємо», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, виконавчими органами Львівської міської ради на підтримку ініціативи Громадського об‘єднання "Самопоміч" із залученням громадськості опрацьовано маршрутну мережу "нічних" автобусів, прогнозований розклад руху,  тариф та собівартість перевезень.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, пропонується запровадити 7 нічних маршрутів, що поєднуватимуть центр міста і залізничний вокзал з віддаленими районами, зокрема: "Галицьке перехрестя", район Пасічної-Вашингтона, Сихів, ТРЦ "Кінг-Крос Леополіс" по Стрийській, Володимира Великого-Наукову, Ряшівську-Городоцьку, Рясне-2.

Інтервал руху маршрутів пропонується встановити від 40 хв. до 1 год., для чого на кожному з маршрутів використовувати по 2 автобуси класу "Богдан", "Еталон".

Тариф на нічні перевезення розглядається в межах 8 – 10 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.