Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зорян Шкіряк

news.liga.net

Вівторок, 12 травня 2015, 17:29

В.о. керівника ДСНС Шкіряк подав у відставку

Зорян Шкіряк

Сьогодні в.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк подав у відставку.

Про це повідомила Українська правда.

"Я вважаю, що настав час надати дорогу професіоналам. У нас є кандидатура людини, яка буде достойною на цій посаді. сподіваюся, ця кандидатура буде розглянута і прийнята. Я звернувся до прем’єра Арсенія Яценюка з заявою про звільнення мене з посади т. в.о. голови державної служби України з надзвичайних ситуацій", - сказав Зорян Шкіряк.

За словами Шкіряка, його перебування на посаді в.о. голови державної служби України з надзвичайних ситуацій було тимчасовим.

Шкіряк також зазначив, що на його долю випали "нелегкі іспити", маючи на увазі боротьбу з пожежами у Чорнобильській Пущі та евакуацію українців з Непалу.

"Процес евакуації з Непалу в силу певних обставин у зв’язку з неможливістю моєї участі у коментуванні цих процесів, обріс подекуди брудними інсинуаціями, відвертою єрессю і тим, що не відповідає дійсності", - повідомив Зорян Шкіряк.

Нагадаємо, Зоряна Шкіряка призначили в.о. голови ДСНС України 25 березня, після затримання за корупцію на засіданні уряду колишнього голови ДСНС Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.