Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Енергозбереження

Середа, 13 травня 2015, 10:00

У Львові продовжують працювати над енергозбереженням

Енергозбереження

У Львові стартує конкурс енергоефективних проектів у житловому фонді.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Термін подання проекту – до 31 травня 2015 року. Розмір гранту складає від 1 тис до 10 тис євро.

Важливе місце в проекті займає реалізація міні-проектів в рамках виконання місцевих стратегій сталого розвитку на території чотирьох міст – Львова, Херсона, Запоріжжя та Одеси. Конкурс поширюється на територію усієї Львівської області.

Основна мета реалізації міні-проектів – мотивувати цільові групи на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підвищення енергоефективності в житловому фонді і вдосконалення управління житлом.

До участі в конкурсі запрошують: некомерційні недержавні організації, асоціації, а також об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), що займаються питаннями енергоефективності в житловому фонді та управлінням житлом.

Тематика проектів повинна відповідати основній меті проекту «Сталий розвиток житлового господарства в Україні: сприяння місцевому розвитку та посилення ролі громадських організацій».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.