Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

obozrevatel.com

Середа, 13 травня 2015, 15:26

На Львівщині – 201 мільйонер

гроші

У Львівській області зареєстровано 201 особи, дохід який перевищує 1 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС України у Львівській області.

Завершилась кампанія декларування доходів громадян. Станом на 12 травня 2015 року громадянами подано 19475 декларацій про майновий стан і доходи.

Сума задекларованих доходів становить 1,9 млрд. грн. До сплати задекларовано 47,9 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. А загальна сума задекларованих доходів мільйонерів становить 726,3 млн. грн.

Найбільшу кількість з поданих декларацій складають: 950 декларацій подано громадянами, які одержали дохід від продажу рухомого та нерухомого майна; 1379 декларацій з доходами від здавання майна в оренду; 3354 декларації подано громадянами, які одержали дохід у вигляді спадщини та подарунків; 161 декларацію подано резидентами, які задекларували іноземні доходи; 671 декларацію подано громадянами, які одержали заробітну плату від двох і більше податкових агентів в сумі більше 146 160 грн.

Громадянами, які згідно з законодавством мають право на отримання податкової знижки подано 9787 декларацій. До повернення з бюджету внаслідок використання права на податкову знижку підлягає  10,9 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.