Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Театр пива "Правда"

Четвер, 14 травня 2015, 10:38

Кількість отруєних у !фестівській Правді зросло до 28 осіб

Театр пива "Правда"

У Львові госпіталізували ще 4 львів'ян внаслідок отруєння у ресторані "Театр пива "Правда" – загалом кількість постраждалих зросла до 28 осіб. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, у період з 12 до 13 травня в Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з попереднім діагнозом – «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано 28 осіб, з них 4 дитини віком до 18 років, які харчувались в одній з ресторацій Львова, що на площі Ринок. 

Нагадаємо, за повідомленням львівської держсадепідслужби при зборі епіданамнезу встановлено, що всі постраждалі 11 травня 2015 року  харчувалися ухарчувалися у ресторані "Театр пива "Правда" на пл. Ринок, що належить компанії "Холдинг емоцій !FEST".

Наразі надіслано рекомендації власникам ресторану для встановлення джерела інфекції, механізму передачі та обмеження подальшого розповсюдження захворювання.

Зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.