Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реєстрація

reestrator.kiev.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 15:19

У Львові можуть продовжити реєстрацію приватних підприємців

реєстрація

Строк прийому документів щодо визначення кінцевих вигодонабувачів можуть продовжити.

Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Львівській області на своїй сторінці у Фейбуці.

25 травня 2015 р. закінчується термін щодо внесення інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

Раніше управління юстиції прийняло рішення про встановлення додаткових робочих днів 16, 17, 23 та 24 травня 2015 р., здійснюється постійне консультування і роз’яснення положень законодавства в приміщенні реєстраційної служби, а також залучено додаткового реєстратора. Окрім цього, управління юстиції забезпечило можливість безкоштовного отримання форми №4 та №6.

Також в управлінні обговорили можливість альтернативного способу подання документів – поштового відправлення із обов’язковим нотаріальним посвідченням відповідної форми. Така нотаріальна послуга коштує від 100 до 400 грн. в залежності від конкретного нотаріуса.

Наразі управління юстиції просить нотаріальні контори враховувати суспільне напруження і ситуацію із формами № 4 і встановлювати мінімальні тарифи для вчинення таких нотаріальних дій.

«Щоденно реєстратори вносять інформацію близько 400 юридичних осіб. У робочому режимі створюються всі умови для вчасного внесення відповідної інформації до реєстру. Усі розуміють, що і люди, і реєстратори виявились заручниками строків визначених законом. Державні реєстратори до встановленого терміну фізично не зможуть прийняти звернення усіх 30 тис. юридичних осіб, які зареєстровані у місті Львові», - повідомила начальник відділу державної реєстрації міського управління юстиції Віталія Карпа.

Як зазначив в.о.начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, найкращим вирішенням цієї проблеми може стати виключно продовження терміну реєстрації.

Як зазначають в управлінні, така ж ситуація склалася у багатьох областях України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.