Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

форма мобілізованим

news.liga.net

Середа, 20 травня 2015, 17:42

Міноборони доставлять запас форми мобілізованим на Яворівському полігоні

форма мобілізованим

На Яворівському полігоні не вистачає форми для мобілізованих, тому Міноборони вирішило перерозподілити речове майно та доправити його на Яворівський полігон.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Керівництвом Міністерства оборони України прийнято рішення про перерозподіл речового майна і його повинні доставити на Яворівський полігон. Тобто усі недоліки, що наявні з тиловим забезпеченням, зокрема, забезпечення польовою формою одягу, будуть усунені", - розповів заступник міністра оборони Петро Мехед.

Він зазначив, що міністр оборони генерал-полковник Степан Полторак наказав створити відповідну комісію, що зараз працює на Яворівському полігоні та повинна з’ясувати усі питання в комплексі – від побутових умов, де проживають мобілізовані, якості харчування, речового забезпечення, до виконання програми бойової підготовки.

Нагадаємо, вчора 032.ua з посиланням на Семена Семенченка в Фейсбуці повідомляли, що на Яворівському полігоні мобілізовані солдати не мають форми та взуття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.