Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

залізнична колія

publicist.in.ua

Четвер, 21 травня 2015, 12:12

На Львівщині ремонтують колію на перегоні Ясиня-Рахів

залізнична колія

Львівська залізниця розпочала ремонт колії на перегоні Ясиня-Рахів – рух поїздів призупинено 19, 21 та 26 травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Для роботи залізничникам виділили три «вікна» у русі потягів – 19, 21 та 26 травня, за цей час відремонтують близько трьох кілометрів колії.

Після осіннього огляду колії на цій ділянці встановили обмеження швидкості для руху потягів – через поганий стан полотна поїзди можуть розганятись лише до 25 км/год.

За словами начальника ВП «Івано-Франківська дистанція колії» Василя Кащука, після ремонту швидкість руху тут збільшиться до 50 км/год.

«На цій дистанції є великий пасажиропотік, курсує популярний серед пасажирів поїзд  Київ-Рахів. Через поганий стан колії час руху поїзда збільшувався в середньому на 15-20 хвилин, адже на 13 кілометрах перегону діяло обмеження швидкості до 25 км/год.», - зазначив Василь Кащук.

Під час ремонту тут замінять непридатні шпали та кріплення рейок. Вже у червні колійники планують виконати середній ремонт іншої ділянки цього ж перегону – 130-134 кілометри. На осінь також запланували капітальний ремонт 121-126 кілометрів перегону Ясиня-Рахів.

Нагадаємо, у зв’язку із ремонтними роботами поїзди №457/458 Київ-Рахів, №6403/6404 Івано-Франківськ – Рахів – Івано-Франківськ, № 6441/6442 Коломия-Рахів-Коломия курсуватимуть тільки до станції Ворохта і зворотно.

На дільниці Ворохта-Рахів потяги не їздитимуть.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.