Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

slb.org.ua

Вівторок, 26 травня 2015, 10:22

5,8 тис. мешканців Львівщини отримали субсидії

субсидії

За квітень поточного року 57705 сімей отримали субсидії на відшкодування оплати житлово–комунальних послуг у розмірі 7654,8 тис.грн.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Упродовж січня–квітня за субсидіями для зверталось 21,9 тис. домогосподарств. У загальній кількості звернень частка домогосподарств, які проживають у містах, склала 87,9%.

Середній розмір субсидії на одне домогосподарство становив 286,2 грн.

Серед регіонів найбільший розмір субсидії у квітні спостерігався у Пустомитівському районі (більше 600 грн.), а найменший – у Радехівському та Сколівському районах (менше 100 грн.).

За кількістю членів домогосподарств, яким призначено субсидії, переважають домогосподарства із однієї особи, у квітні 2015р. їх частка склала 97,6%.

для 1240 домогосподарств були призначені субсидії для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива (готівкою), з них у міській місцевості – 126 домогосподарств, сільській місцевості – 1114 домогосподарств

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.