Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

"Укрлісхолдинг"

loda.gov.ua

Середа, 3 червня 2015, 09:58

На Львівщині відремонтують дорогу Нагірне – Добромиль

"Укрлісхолдинг"

Цього року планують відремонтувати автомобільну дорогу у напрямку Нагірне – Добромиль.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка цими вихідними, в рамках робочого візиту у Старосамбірський район, відвідав ТзОВ "Спільне українсько-китайське підприємство "Укрлісхолдинг", яке займається переробкою лісу.

Представники компанії попросили посприяти у закупівлі деревини на території Львівської області, а також відремонтувати дороги. Відтак, за словами Олега Синютки, автомобільну дорогу у напрямку Нагірне – Добромиль буде відремонтовано вже цьогоріч.

Нагадаємо, ТзОВ "Спільне українсько-китайське підприємство "Укрлісхолдинг", яке займається переробкою лісу, вже близько 6 місяців працює у Добромилі на базі ВАТ "Добромильський деревообробний комбінат".

Серед основних видів діяльності – виробництво фанери, дерев’яних плит, панелей та шпону.

За словами керівництва Укрлісхолдингу, за добу підприємство переробляє близько 60 кубометрів деревини, яку в основному закуповують у Закарпатській та Чернівецькій областях. Більша частина продукції експортується за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.