Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грабіж

xn--80aafh5ax4a.org.ua

Вівторок, 9 червня 2015, 12:23

У Львові іноземці побили та обікрали львів'ян

грабіж

Вчора у Львові іноземці напали на 2 мешканців міста, побили та відібрали мобільний телефон і гроші.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

До Франківського райвідділу міліції, 8 червня, звернулися львів’янин та мешканець Чернігова. Чоловіки розповіли, що коли вони знаходилися на одній з вулиць міста, близько першої години ночі, двоє невідомих побили їх, забрали мобільний телефон «LG» та гроші. Крім того, одному з потерпілих нападники ножем заподіяли тілесні ушкодження.

«Ми встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Ними виявилися 31-річний та 17-річний іноземці. Працівники патрульно-постової служби затримали підозрюваних неподалік скоєння злочину та вилучили у них речові докази – мобільний телефон «LG» та ніж», - розповів начальник управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.