Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сквер на пл. Св. Юра

dailylviv.com

Вівторок, 9 червня 2015, 12:44

Завтра у Львові обговорюватимуть реконструкцію площі Св. Юра

сквер на пл. Св. Юра

Завтра у сквері Св. Юра відбудеться обговорення з львів'янами рішення про надання містобудівних умов для реконструкції площі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Початок зустрічі – о 19.00 год 10 червня. Основним питанням буде обговорення рішення виконавчого комітету міськради «Про видачу містобудівних умов та обмежень на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра».

«Найближчим часом розпочнуться роботи з облаштування скверу та встановлення у ньому пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому. Під час зустрічі з мешканцями, головний архітектор Львова Юліан Чаплінський представить плани міста щодо реконструкції площі, відповість на запитання щодо ландшафтної реконструкції та руху громадського транспорту через оновлену площу», – зазначають в Галицькій райадміністрації.

Нагадаємо, вчора Львівський виконавчий комітет прийняв рішення про видачу містобудівних умов та обмежень на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра. Згідно з ним для дотримання вже існуючої схеми звуження дороги біля площі св. Юра з 4 смуг до 2, необхідно зрізати 45 дерев у сквері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.