Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гра

facebook.com

Середа, 10 червня 2015, 09:56

У Сколівському районі стартувала військово-патріотична гра «Сокіл»

гра

На Львівщині відбулося урочисте відкриття обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл».

Про це повідомляє Львівська територіальна організація Блоку Петра Порошенка "Солідарність" на своїй сторінці у Фейсбуці.

8 червня в селі Дубина Сколівського району Львівської області відбулося урочисте відкриття обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій змагаються 30 команд.

В заході взяли участь голова Сколівської районної у Львівській області організації Блок Петра Порошенка «Солідарність» Г. Лесько, заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний, голова Сколівської РДА Ігор Свистун.

"Гра уже давно стала найпопулярнішою формою оборонно-масової і спортивно-оздоровчої роботи, початкової військової та фізичної підготовки. Вона формує характер української молоді на основі козацьких духовно-світоглядних цінностей, виховує дітей на прикладі борців за незалежність України", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.