Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

Середа, 10 червня 2015, 10:24

Контролери львівського електротранспорту матимуть нове посвідчення

трамвай

Від сьогодні у Львові для контролерів трамваїв та тролейбусів запроваджується нове посвідчення.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Ініціативна група молодих людей, що працює в напрямі «Ввічливого спілкування» конкурсу молодіжних проектів «Lviv Young Project», з лютого місяця працювала над покращенням комунікації між контролерами та пасажирами.

«На ЛКП «Львівелектротранс» ми звертаємо особливу увагу на контролерів. Ніхто не ставить собі задач, щоб наш контролер штрафував на лінії в нормі своєї зміни 2, 3 чи 5 людей, які користуються нашими послугами. При тому, тільки за вчорашній день 14 людей були оштрафовані на 40 гривень за те, що не придбали квитки», - розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васільєв. 

За його словами, згідно з пропозиціями волонтерської групи, які були узгоджені з Львівською міською радою, від сьогодні контролери користуватимуться новими посвідченнями.

«Ми розробили нове посвідчення для наших кондукторів, яке буде перебувати на грудях контролера із завтрашнього дня. Тільки це посвідчення має законне підтвердження того, що це є справді працівник електротранспорту. А старі посвідчення зеленого кольору відійшли в історію», - пояснив Сергій Васільєв.

ЛКП «Львівелектротранс» за добу перевозить від 75 до 90 тисяч пасажирів.

«Ми з командою львівських активних студентів, у рамках програми «Lviv Young Project», вирішили реалізувати власний проект «Ввічливого спілкування» у львівському електротранспорті. Звернулися до керівництва електротранспорту з пропозиціями щодо зовнішнього вигляду контролера. Це щодо вигляду посвідчень контролера, носіння жилетів контролерами. Нам пішли назустріч. І контролери будуть мати посвідчення нового зразка», - розповіла студентка Львівського державного університету внутрішніх справ, лідер команди конкурсу молодіжних проектів Анастасія Апетик.

Метою соціального проекту «Ввічливого спілкування» є покращення обслуговування пасажирів у електротранспорті Львова, привернення уваги до безквиткового проїзду пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.