Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. Володимира Великого

Середа, 10 червня 2015, 13:08

У Львові на дитячому майданчику хочуть встановити торгівельний павільйон

забудова на вул. Володимира Великого

На вул. Володимира Великого, 61 у Львові на території дитячого майданчика заплановано будівництво торгівельного павільйону.

Про це повідомляє ЛОО «Громадянська позиція».

Вчора, 9 червня, у дворі на вул. Володимира Великого, 61 на частині дитячого майданчика фактично вдалося зупинити будівництво павільйону, не погодженого з мешканцями будинку.

Ще донедавна тут стояв невеликий кіоск, позаду якого мали змогу гратись діти. Тепер тут залишилась лише гірка, а кіоск має трансформуватись у габаритний павільйон на три кіоски та один торговий зал.

Мешканці звернулись до депутатів із проханням допомогти мешканцям у боротьбі за майданчик. Їхній ЖБК-82 опікується будинком і прибудинковою територією, частина якої тепер, виходить, вкрадена.

Депутат Львівської міської ради, співкоординатор групи «Громадянська позиція» Володимир Гірняк розповів, що наразі є два шляхи вирішення проблеми.

«Треба шукати компроміс, між підприємцем і мешканцями, щоб підприємець посунувся.  По-друге, з'ясувати, чому були видані всі дозвола на будівництво на території дитячого майданчику», - порадив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, ЛОО «Громадянська позиція» підтримала львів'ян у протесті проти забудови парку на вул. Стрийській, де уже вирубали 2 тисячі дерев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.