Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Путомитівський район

content.net.ua

Четвер, 11 червня 2015, 11:58

У травні на Львівщині найкращим визнали Пустомитівський район

Путомитівський район

У рейтингу районів і міст за підсумками травня на Львівщині лідерами є Пустомитівський, Сокальський та Сколівський райони.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Натомість аутсайдерами є Жидачівський, Дрогобицький та Турківський райони. Серед міст обласного значення Львівщини рейтинг очолює Львів, а за ним — місто Моршин, останніми тут стали Дрогобич і Борислав. 

Директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Василь Лозинський презентував розширену аналітику до рейтингової оцінки районів та міст Львівщини станом на 1 червня 2015 року. 

За його словами, структура рейтингової оцінки включає в себе такі компоненти: бюджетно-податкову політику, промисловість, ринок праці, оплата населенням послуг ЖКГ, звернення на гарячу лінію "112", а також бізнес.

"За бюджетом, обсягами та динамікою надходжень лідерами є Стрийський та Пустомитівський район, натомість Турківський та Дрогобицький мають дещо гірші показники, оскільки на їхніх територіях немає високорозвинутих підприємств, що могли би покращити цей показник", - пояснив Василь Лозинський.

Він зазначив, що Пустомитівський район традиційно лідирує серед районів області завдяки розвиненій і диверсифікованій промисловості, яка акумулює найбільший потік податкових платежів та відповідно позначається на динаміці бюджетних надходжень і рівні виконання бюджету.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.