Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

телевізор

westsat.net.ua

Четвер, 11 червня 2015, 15:25

На Львівщині викрили незаконний онлайн - кінотеатр

телевізор

На Львівщині чоловік адміністрував сайт, який дає змогу незаконно переглядати і розповсюджувати велику кількість аудіо та відео, в тому числі і новинок кінопрокату.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

У мережі Інтернет діяв сайт, який надавав можливість своїм користувачам незаконно, з порушенням вимог Закону України "Про авторське право і суміжні права", відтворювати і розповсюджувати відео та аудіо, в тому числі і новинок кінопрокату.

"Ми перевірили отриману інформацію та встановили, що адміністратором сайту є мешканець Львівської області. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника, ми задокументували факт адміністрування ним сайту, який дає змогу незаконно переглядати аудіовізуальні твори. З його помешкання вилучено персональний комп'ютер, ноутбук та смартфон", - розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Олег Кріп.

На даний час, правоохоронці оголосили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.176 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тис. грн до 2 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.