Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 16 червня 2015, 14:37

Чергнігівська фірма поскаржилася АМКУ на львівську мерію щодо результату тендеру

тролейбус

АМКУ призупинив тендер львівської мерії на 3 нові тролейбуси через скаргу учасника торгів ПАТ «Чернігівський автозавод».

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Антимонопольний комітет України прийняв до розгляду скаргу ПАТ «Чернігівський автозавод», що стверджує, що Львівська міська рада порушила законодавство у сфері державних закупівель.

Йдеться про відкриті торги, що проводив департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради для закупівлі 3 тролейбусів з низьким рівнем підлоги.

Торги відбулись 23 квітня 2015 року на яких перемогла ТОВ «СП «Електронтранс» за 15,29 млн грн.

Представники «Чернігівського автозаводу» 27 травня заявили про порушення порядку проведення процедури закупівлі та просять визнати недійсним її результати.

Згідно з протоколом розкриття, пропозиція ПАТ «Чернігівський автозавод» була найдешевшою – вони пропонували Львову придбати тролейбуси за 14,1 млн грн. Проте комітет конкурсних торгів відхилив пропозицію підприємства через відсутність інформації про виробника компресорного агрегату; не вказано маркування на передні гальма ведучого мосту; подана суперечлива інформація про технічні характеристики передньої підвіски тролейбуса та не надано інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази.

Нагадаємо, нещодавно міськрада проводила торги з купівлі електробуса, який замовили у ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» за 8 млн 997 тис. грн. Тут також відхилили найдешевшу пропозицію ПАТ «Чернігівський автозавод» – 7,25 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.