Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://www.mediabusiness.com.ua

Четвер, 28 червня 2012, 11:12

Добродомов відмовився боротися на парламентських виборах з Тарасом Козаком

Центральний КОД запропонував генпродюсеру ТРК ЗІК Дмитру Добродомову стати єдиним кандидатом від КОДу у 122, Яворівському, виборчому окрузі Львіської області, однак він відмовився від цієї пропозиції. Про це Добродомов повідомив вчора, 27 червня, на засіданні Львівського Комітету опору диктатурі.

 «Я не розумію, на якій підставі в Києві мені пропонують місце єдиного кандидата. Це питання має вирішуватись тут (на засіданні львівського КОДу – «Варіанти»).  На минулому засіданні я проходив процес, який задекларований і затверджений львівським КОДом, і зараз я заявляю офіційно, що я відмовився від цієї пропозиції. Те, що відбувається – це неузгодженість, адже в Києві зараз вирішують, хто має бути єдиним кандидатом від КОДу, наголошую, не від об’єднаної опозиції, а саме від КОДу», - розповів Добродомов, наголосивши що пропозиція надійшла від Турчинова, Пашинського і Яценюка.

Нагадаємо, відомий телеведучий і продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомв претендує на висунення кандидатом від КОДу у Сихівському в.о. Львова. На минулому засіданні львівського Комітету опору диктатурі, 14 червня,  він успішно пройшов процес «люстрації», під час якого був «допитаний» учасниками засідання. 

У 122, Яворівському, в.о. претендентом на перемогу вважається незалежний кандидат, депутат Львівської облади, екс-заступник голови ДМСУ Тарас Козак. 

Відео тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.