Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

http://www.sockraina.com.ua

Четвер, 28 червня 2012, 12:19

Львівський КОД затвердив документ про порядок визначення єдиного кандидата в народні депутати

27 червня на засіданні Львівського КОДу був затверджений «Порядок визначення єдиного кандидата в народні депутати України від опозиційних сил Львівщини». 

Документ підписали "Українська радикальна партія", УП «Собор», Наша Україна, "Конгрес українських націоналістів", "Партія захисників Вітчизни", громадські організації, від об’єднаної опозиції – "Народна самооборона" і «За Україну». Відмовились підписати ВО «Свобода», «Батьківщина» і «Фронт змін».  

З документу, зокрема, викинули пункт про те, що самі кандидати можуть висувати свої кандидатури на розгляд КОДу. Відтепер таке право мають лише політичні партії – учасники КОДу на Львівщині та громадські організації, які беруть активну участі у роботі КОДу Львівщини.

Кандидатури обговорюються на черговому засіданні КОДу. Якщо ж після попереднього обговорення учасники не дійшли згоди щодо єдиного кандидата в окрузі або якщо є кілька претендентів, кандидатів представляють громаді виборчого округу та визначають їхню рейтинговість (за допомогою соціологічного опитування, попереднього голосування і т.д.).

Витрати, пов’язані із проведенням зборів, соціологічного опитування та іншин пов’язані із визначенням єдиного кандидата заходів, оплачують пропорційно суб’єкти висунення, претенденти від яких залишилися після проведення попередніх етапів відбору. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.