Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ратуша

iloveukraine.com.ua

Понеділок, 22 червня 2015, 11:18

Благодійні організації не платитимуть податок на нерухомість

Ратуша

Віжтепер благодійні організації, що надають навчально-реабілітаційні послуги особам з інвалідністю, не платитимуть податок на нерухомість.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На сесії Львівської міської ради, 19 червня, депутати внесли зміни до положення про податок на нерухомість, відмінну від земельної ділянки.

Відтак, перелік того, що не є об’єктом оподаткування, додано об’єкти нерухомості благодійних організацій, що надають навчально-реабілітаційні послуги особам з обмеженими можливостями.

«До Львівської міської ради надійшло звернення благодійної установи «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» щодо розгляду можливості звільнення від сплати податку. Відтак, з метою створення умов для застосування цією благодійною установою пільг, сесія міськради внесла уточнення до ухвали про податок на нерухомість і звільнила будь-які благодійні організації, що надають відповідні послуги особам з інвалідністю, від його сплати», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.