Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

актори театру ім. Лесі Українки

Понеділок, 22 червня 2015, 17:38

Ситуацію щодо Львівського театру імені Лесі Українки розслідуватиме спеціальна комісія

актори театру ім. Лесі Українки

У міськраді Львова вирішили створити комісію, яка розгляне всі вимоги акторів Львівського театру імені Лесі Українки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Департамент гуманітарної політики міськради спільно з акторами Львівського театру імені Лесі Українки сьогодні, 22 червня, вирішили створити спеціальну комісію, яка б розслідувала діяльність директора театру Олексія Коломійцева, якого працівники звинувачують у фінансових махінаціях та перевищенні посадових обов’язків.

«Перш за все, буде створена комісія, яка буде працювати та розгляне всі вимоги, які до нас надійшли від працівників театру. Окрім того, буде проведено аудит фінансово-господарської діяльності театру і, відповідно, будуть прийняті певні рішення даної комісії. Думаю, що до кінця цього тижня вийде перевірка по фінансово-господарському аудиту і залежно від того, яка буде ситуація, будуть чітко зрозумілі наступні кроки», - розповіла директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна.

За словами начальника управління культури Львівської міськради Ірини Магдиш, комісія проведе повну перевірку театру, а це дасть можливість  якнайшвидше вирішити конфлікт між трудовим колективом і керівником театру.

Нагадаємо, позавчора актори Львівського театру імені Лесі Українки оголосили страйк та недовіру директору театру. Після перемовин, вночі працівники театру розбарикадували приміщення.

Нагадаємо, 20 червня колектив Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки скасував виставу, висловив недовіру директору театра Олексію Коломійцеву та оголосив страйк.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.