Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

4vlada.com

Четвер, 28 червня 2012, 13:56

Представник КУНу не пройшов «люстрацію» КОДу

Вчора, 27 червня, на засіданні львівського КОДу, претендент у кандидати в народні депутати від КОДу Тарас Гентош не зміг пройти «люстрацію» - Гентошу були висунуті закиди, що він не відповідає критеріям руху «Чесно».

Критерії, яким не відповідає Гентош, були озвучені на засіданні представниками руху «Чесно». За їхніми словами, Гентош не відповідає двом критеріям: «відсутність фактів порушень прав і свобод людини», а також  «непричетність до корупційних дій».  

Як повідомили представники «Чесно», через порушення першого критерію кандидат тричі звільнявся з посади КП «Тустань», через порушення другого – з трускавецького КП «Наше місто».

Сам Гентош цю інформацію спростував, сказавши, що на наступному засіданні КОДу надасть докази своєї невинності. Після цього учасники засідання погодились перенести розгляд його кандидатури на наступне засідання.

Всі інші кандидатури пройшли «люстрацію» успішно. Серед них6 Петро Костюк (громадські організації), висуватиметься у в.о. №120, Богдан Дубас («Наша Україна») – в.о. №125, Лев Величко (УРП) – Залізничний виборчий округ, Олександр Старовойт («Наша Україна») -  в.о. №122, Володимир Ропецький (УРП) – в.о. №125. 

Нагадаємо, раніше львівський КОД затвердив кандидатури Дмитра Добродомова, який планує висуватись у Сихівському в.о., Степана Середи (Залізничний в.о.), Володимира В'язівського (Сокальський в.о. ) та Ростислава Новоженця (де висуватиметься - невідомо).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.