Директор департаменту АПР Львівської ОДА звільнився через тиск з боку Синютки

Середа, 24 червня 2015, 17:33

Олег Магур написав заяву про звільнення з посади директора департаменту агропромислового розвитку на лікарняному ліжку.

Сьогодні, 24 червня, відбулася прес-конференція на тему: «Директор департаменту АПР про свавілля Синютки», за участі депутата Львівської обласної ради Осипа Магура та голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Йосифа Ситника.

Осип Магур заявив, що з боку голови Львівської ОДА Олега Синютки на нього чиниться тиск.

«Вчора на лікарняному ліжку я написав заяву на звільнення через те, що на медків області чинився тиск. До мене дзвонили з Самбірського та Кам'янко-бузького району зі словами, що мене розшукують з Львівської ОДА, лікарів змушували виписати мене мертвого чи живого. Нікого не хочу підставляти, але я маю честь та гідність показати сьогодні свою позицію», – розповів Осип Магур.

За словами Осипа Магура, тиск на нього почався після сесії Львівської обласної ради, яка відбулась 28 квітня.

Після не підтримки пропозиці внесення у порядок денний «Затвердження програми підтримки органів виконавчої влади» голова Львівської ОДА Олег Синютка написав на Осипа Магура догану за неякісно підготовлену тематичну аграрну нараду.

Наразі Магура подав до суду з метою оскарження догани.

Також депутат Львівської обласної ради зазначає, що тиск з боку адміністрації збільшувався через не підтримку адміністративно-територіальної реформи, яку вже вдруге не прийняли на засіданні Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що сьогодні, 24 червня, директор департаменту агропромислового розвитку Осип Магур подав заяву на звільнення.







Мітки: адміністративнотериторіальна реформа, відео, департамент агропромислового розвитку лода, звільнення, Олег Синютка, Осип Магура, райони Львівщини