Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сигарети

mukachevo.net

Середа, 24 червня 2015, 15:47

На Львівщині вилучили 3 авто, що перевозили 1200 пачок цигарок

сигарети

На Львівщині у пункті пропуску "Краківець" та у Чопському загоні загалом вилучили 3 авто, в яких було приховано 1200 пачок цигарок.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

У пункті пропуску "Краківець" у 2 громадян Польщі вилучили 2 автомобілі "БМВ" у яких були приховані в панелях приладів та в салоні понад 700 пачок сигарет.

А прикордонники Чопського загону та працівники митниці вилучили авто у українця. Чоловік збирався перевезти по той бік кордону близько п’яти сотень пачок сигарет в порогах автомобіля "Пежо".

Загалом на Буковині, Львівщині та Закарпатті вилучили 5 легкових авто.

У пункті пропуску "Порубне" довелося залишити авто "БМВ" громадянину Румунії. Чоловік намагався виїхати з України, попередньо заховавши в задньому бампері, в крилах, та під обшивкою автомобіля майже 2 тисячі пачок сигарет.

В його земляка вилучили "Мерседес" через приховані під обшивкою підлоги майже 500 пачок сигарет. Загальна сума двох вилучених іномарок та тютюнових виробів склала понад 535 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.