Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Марина Порошенко

Середа, 24 червня 2015, 15:12

У Львові Марина Порошенко нагородила переможців дитячого конкурсу мистецький робіт

Марина Порошенко

У Львові відбувся Міжнародний літературно-мистецький конкурс "Життя – Тобі…".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

23 червня у Національному університеті "Львівська політехніка" за участі дружини Президента України Марини Порошенко відбулася церемонія нагородження лауреатів Міжнародного літературно-мистецького конкурсу "Життя – Тобі…".

На конкурс його учасники упродовж півроку подали понад 7 тисяч робіт з усіх регіонів України, в тому числі з окупованих територій, а також із Греції, Іспанії, Норвегії, Польщі, Португалії і Франції. Міжнародне авторитетне журі обрало 20 лауреатів і 120 дипломантів Конкурсу, а також визначило 118 кращих конкурсних мистецький робіт.

"Україну майбутнього будуватимуть наші діти, а діти – їх однолітки з усього світу – будуть її сприймати. Діти, які взяли участь у конкурсі з усіх куточків України, виклали свої думки, емоції, враження щодо історії, яка твориться на їхніх очах. Сподіваюся, що ініціатива буде розвиватися і стане традицією", – повідомила Марина Порошенко.

На подію також запросили військовослужбоців із 80 аеромобільної бригади, які приїхали у відпустку зі зони проведення АТО. Їм подарували книжки "Життя – Тобі…", до яких увійшли кращі конкурсні роботи.

Окрім цього, під час заходу відбулося відкриття виставки малюнків учасників конкурсу та презентація інтерактивної карти та інфографіки Міжнародного літературно-мистецького конкурсу "Життя – Тобі…"

Нагадаємо, організатором конкурсу є Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету "Львівська політехніка" та норвезько-українська громадська організація Maidan Norway.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.