Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 28 червня 2012, 15:00

Степана Кубіва колеги по КОДу звинуватили у провокаторстві

Вчора, 27 червня, на черговому засіданні Комітету опору диктатурі Львівщини, на адресу голови Львівського обласного осередку ГО «Фронт змін» Степана Кубіва пролунали звинувачення в тому, що він провокатор. 

 Каталізатором звинувачень стала заява Кубіва про те, що дев'ять політичних партій (учасники об’єднаної опозиції – «Варіанти») і ВО «Свобода» не будуть брати участі в голосуванні щодо ухвалення документу «Про порядок визначення єдиного кандидата в народні депутати України від опозиційних сил Львівщини».

Після довгих суперечок із учасниками засідання, під час яких Кубіва називали «провокатором», пропонували викинути із залу та звинувачували у тому, що він «лизав п’яти комуністам» (звинувачення пролунали від Бадулича), Кубів покинув зал засідання.

«Давайте називати речі своїми іменами. Коли представники політичних сил, які відповідальні за ухвалення певного рішення, покидають зал, це називається демарш», - сказав присутній на засіданні Дмитро Добродомов, вказуючи на порожнє місце, де перед тим сидів Кубів.

Зауважимо, що, хоч «Фронт змін», «Свобода» і «Батьківщина» таки не поставили свої підписи під документом, дві політичні партії-представники об’єднаної опозиції («Народна самооборона» і «За Україну»), таки підписали його.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.