Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Великобританія

tsn.ua

Четвер, 25 червня 2015, 15:39

Британські інструктори продовжать навчати українських військових

Великобританія

Великобританія планує подвоїти витрати на навчання українських військових, які воюють з проросійськими бойовиками-сепаратистами на Сході України.

Про це повідомляє Українська правда.

За словами міністра оборони країни Майкла Феллона, Британія планує загалом збільшити свої витрати з цією метою до 6 млн фунтів (9,4 млн дол).

"Ми подвоюємо нашу підготовку українських сил. Ми вже навчили близько 650 військових. До осені поточного року їхня кількість складе близько 1000 осіб. Вже проведено навчання з медицини в бойових умовах, стрілецьких навичок, логістики, тактичної розвідки",  - відзначив Майкл Феллон.

Як відзначив британський міністр, до цих вправ буде також додано заняття з медичної евакуації, роботи в зимових умовах і розвідувальних навичок.

Наразі кількість британських тренерів, які проводять навчання в Західній Україні, становить 75 осіб, але їх число може збільшитися.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.