Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзди

ua.comments.ua

Четвер, 25 червня 2015, 17:38

З липня запровадять безпересадкові вагони Кременчук – Полтава – Львів

поїзди

З 7 липня в складі поїзда Харків-Львів курсуватимуть безпересадкові вагони Кременчук – Полтава – Львів.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 7 липня в складі поїзда № 111/112 Харків – Львів курсуватимуть безпересадкові вагони Кременчук – Полтава – Львів, оскільки поїзд № 577/578 Кременчук – Львів буде відмінено. До Харкова вагони курсуватимуть у складі поїзда № 92/91 Кременчук – Харків.

Зазначимо, що раніше Укрзалізниця повідомляла, що влітку змінить періодичність курсування поїзда Кременчук-Львів, з 21 червня до 31 серпня потяг вирушатиме у рейс через день.

"Рішення про відміну поїзда № 577/578 Кременчук – Львів прийнято через низьку затребуваність цього маршруту. Через невеликий попит з лютого 2015 року по теперішній час поїзд курсує з періодичністю один раз на чотири дні, при цьому в його складі 5-6 вагонів – це половина від повного складу поїзда", - повідомляють в Укрзалізниці.

Також із 7 липня буде змінено графік руху поїзда № 111/112 Харків – Львів. Він вирушатиме з Харкова о 14:44 год, а не ввечері, та прибуватиме до Львова раніше – об 11:39 год. Зі Львова поїзд курсуватиме за новим графіком з 8 липня, відправлятиметься раніше – о 16:15 год та прибуватиме до Харкова о 12:17 год наступного дня. Маршрут поїзда пролягатиме через Полтаву, Київ, Вінницю, Жмеринку, Хмельницький та Тернопіль.

Нагадаємо, 7 липня курсуватиме нічний експрес Харків – Івано-Франківськ, який курсуватиме через Львів.. Наразі відкрито попередній продаж квитків на нічний експрес.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.