Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

управління ДАІ

facebook.com

П'ятниця, 26 червня 2015, 10:14

У приміщенні ДАІ у Львові не знайшли вибухівку

управління ДАІ

Львівські провоохоронці спростували інформацію про замінування міського управління ДАІ на вул. Городоцькій, 124.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 25 червня о 22:05 год. невідома особа подзвонила на телефон чергового міського управління ДАІ та повідомила про замінування будівлі інспекції, що знаходиться на вул. Городоцькій, 124. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Відтак, на місце події виїхали 34 осіб та 7 одиниць техніки, які обгородили територію довкола будівлі, виставили охорону та припинили доступ сторонніх осіб.

"Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом було проведено обстеження приміщень управління та прилеглої території. О 23:50 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристроюне виявлено", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, вчора на гарячу лінію подзвонив анонім та повідомив про замінування офісу Альфа-банку на площі Ринок у Львові. Провоохоронці, які виїхали на місце події, вибухівки не виявили.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.